Privacybeleid

PERSOONSGEGEVENS DIE WORDEN VERWERKT

BUDGET WEBWORX kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van BUDGET WEBWORX, en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website aan BUDGET WEBWORX verstrekt.

BUDGET WEBWORX kan de volgende persoonsgegevens verwerken:

  • Uw voor- en achternaam
  • Uw adresgegevens
  • Uw telefoonnummer
  • Uw e-mailadres
  • Uw IP-adres

WAAROM BUDGET WEBWORX GEGEVENS NODIG HEEFT

BUDGET WEBWORX verwerkt uw persoonsgegevens om telefonisch contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt, en/of om u schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen indien u telefonisch onverhoopt niet bereikt kunt worden.

Daarnaast kan BUDGET WEBWORX uw persoonsgegevens gebruiken in het kader van het uitvoeren van een met u gesloten overeenkomst van opdracht, doorgaans bestaande uit juridische dienstverlening.

DELEN MET ANDEREN

BUDGET WEBWORX verstrekt uw persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

IN KAART BRENGEN WEBSITEBEZOEK

Op de website van BUDGET WEBWORX worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt.

Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website.

BUDGET WEBWORX gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren.

Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

GOOGLE ANALYTICS

BUDGET WEBWORX maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de websitegebruiken en hoe effectief de Adwords-advertenties van BUDGET WEBWORX bij Google zoekresultaatpagina’s zijn.

De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten.

Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie. U treft ook het privacybeleid van Google Analytics hier aan.

Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de Website aan BUDGET WEBWORX te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden.

Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. BUDGET WEBWORX heeft hier geen invloed op.

BUDGET WEBWORX heeft Google geen toestemming gegeven om via BUDGET WEBWORX verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

GEGEVENS INZIEN, AANPASSEN OF VERWIJDEREN

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@budgetwebworx.nl

BUDGET WEBWORX zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

BEVEILIGEN

BUDGET WEBWORX neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan.

De website van BUDGET WEBWORX maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen.

Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door BUDGET WEBWORX verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met BUDGET WEBWORX op via info@localhost.

www.budgetwebworx.nl is een website van BUDGET WEBWORX.BUDGET WEBWORX is als volgt te bereiken:

Postadres: Ondernersweg 6 4691SL Tholen

Vestigingsadres: Ondernersweg 6 4691SL Tholen

Inschrijvingsnummer handelsregister Kamer van Koophandel: 22041007

Telefoon: 06-12886965

E-mailadres: info@budgetwebworx.nl

COOKIE VERKLARING

Deze cookieverklaring is voor het laatst bijgewerkt op 03/01/2020 en is van toepassing op inwoners van de Europese Economische Ruimte.

1. Introductie

Onze website, https://budgetwebworx.nl (hierna: "de website") maakt gebruik van cookies en andere gerelateerde technologieën (gemakshalve worden alle technologieën "cookies" genoemd). Cookies worden ook geplaatst door derden die we hebben ingeschakeld. In het onderstaande document informeren we u over het gebruik van cookies op onze website.

2. Wat zijn cookies?

Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer of ander apparaat wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers of die van de betreffende derde partijen teruggestuurd worden.

3. Wat zijn scripts?

Een script is een stukje programmacode dat wordt gebruikt om onze website goed te laten functioneren en interactief te maken. Deze code wordt uitgevoerd op onze server, of op uw apparatuur.

4. Wat is een web beacon?

Een webbeacon (ook pixeltag) is een klein, onzichtbaar stukje tekst of afbeelding op een website dat gebruikt wordt om verkeer op een website in kaart te brengen. Om dit te doen worden er met behulp van webbeacons verschillende gegevens van u opgeslagen.

5. Toestemming

Wanneer u onze website voor het eerst bezoekt, tonen wij een pop-up met uitleg over cookies. Zodra u klikt op ‘Alle cookies’ geeft u ons toestemming om alle cookies en plugins te gebruiken zoals omschreven in de pop-up en deze cookieverklaring. U kunt via uw browser het plaatsen van cookies uitschakelen, u moet er dan wel rekening mee houden dat onze website dan mogelijk niet meer optimaal werkt.

6. Cookies

6.1 Technische of functionele cookies

Sommige cookies zorgen ervoor dat bepaalde onderdelen van de website goed werken en dat uw gebruikersvoorkeuren bekend blijven. Door het plaatsen van functionele cookies zorgen wij ervoor dat u onze website makkelijker kunt bezoeken. Op deze manier hoeft u bijvoorbeeld niet steeds opnieuw dezelfde informatie in te voeren bij een bezoek aan onze website en is het onder andere mogelijk dat de artikelen in uw winkelmandje bewaard blijven tot dat u heeft afgerekend. Deze cookies mogen wij plaatsen zonder dat u hier toestemming voor geeft.

6.2 Analytische cookies

Analytische cookies gebruiken wij om onze website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen van onze bezoekers. Wij krijgen door middel van analytische cookies inzicht in het gebruik van onze website. Voor het plaatsen van analytische cookies vragen wij uw toestemming. We vragen je toestemming voor het plaatsen van statistieken cookies

6.3 Marketing cookies

Op deze website gebruiken wij geen advertentiecookies.

6.4 Social media knoppen

Op onze website zijn buttons opgenomen van Facebook, Twitter, LinkedIn, WhatsApp, Instagram en Pinterest om webpagina’s te kunnen promoten (o.a. “liken”, “pinnen”) of delen (o.a. “tweeten”) op sociale netwerken zoals Facebook, Twitter, LinkedIn, WhatsApp, Instagram en Pinterest. Deze buttons werken door middel van stukjes code die van Facebook, Twitter, LinkedIn, WhatsApp, Instagram en Pinterest zelf afkomstig zijn. Door middel van deze code worden cookies geplaatst. De social media buttons kunnen ook bepaalde gegevens opslaan en verwerken, zodat er aan u gepersonaliseerde advertenties getoond kunnen worden.

Lees de privacyverklaring van deze sociale netwerken (die regelmatig kunnen veranderen) om te lezen wat deze doen met uw (persoonlijke) gegevens die, zij verwerken met behulp van deze cookies. De gegevens die worden opgehaald, worden zoveel mogelijk geanonimiseerd. Facebook, Twitter, LinkedIn, WhatsApp, Instagram en Pinterest zijn gevestigd in de Verenigde Staten.

7. Geplaatste cookies

Google Analytics

We gebruiken Google Analytics voor website statistieken.

NaamRetentieFunctie
Statistieken (anoniem)
_ga2 jarenOpslaan van een unieke gebruikers ID
Delen

Voor meer informatie, lees de Google Analytics Privacyverklaring.

Under Construction

We gebruiken Under Construction voor website ontwerp.

NaamRetentieFunctie
Doel wordt onderzocht
ucp_tabs
Delen

Deze data wordt niet gedeeld met derde partijen.

Google Fonts

We gebruiken Google Fonts voor het vertonen van web-lettertypen.

NaamRetentieFunctie
Marketing/Tracking
Google Fonts APIgeenVraagt het IP adres van de gebruiker op
Delen

Voor meer informatie, lees de Google Fonts Privacyverklaring.

Facebook

We gebruiken Facebook voor het vertonen van recente posts en/of social share buttons.

NaamRetentieFunctie
Marketing/Tracking
actppresence1 jaarRegelen van frequentie van weergegeven advertenties
fbm_1 jaarOpslaan van account details
_fbc2 jarenStores last visit
fbm_*1 jaarOpslaan van account details
xs3 maandenStore a unique session ID
fr3 maandenAd delivery
_fbp3 maandenVolgen van bezoeken over verschillende websites
datr2 jarenVoorkomen van fraude
sb2 jarenOpslaan van browserspecificaties
*_fbm_1 jaarOpslaan van account details
Functioneel
wd1 weekBepalen van schermresolutie
act90 dagenIngelogd houden van gebruikers
c_user90 dagenOpslaan van een unieke gebruikers ID
csm90 dagenVoorkomen van fraude
presencesessieTracks if the browser tab is active
Delen

Voor meer informatie, lees de Facebook Privacyverklaring.

Twitter

We gebruiken Twitter voor het vertonen van recente posts en/of social share buttons.

NaamRetentieFunctie
Functioneel
local_storage_support_testpermanentLoad balancing functionaliteiten
Marketing/Tracking
metrics_tokenpermanentStores if the user has seen embedded content
Delen

Voor meer informatie, lees de Twitter Privacyverklaring.

Diversen

NaamRetentieFunctie
Doel wordt onderzocht
pagesViews
pagesViewsInSessionTimeLine
lastVisit
i18nextLng
sessions
complianz_consent_status365 dagen
rs6_library_pagination
ct_sfw_pass_key
ct_checkjs
apbct_visible_fields_count
apbct_visible_fields
ct_fkp_timestamp
abpct_hyro_acc_collect
ct_ps_timestamp
ct_pointer_data
ct_timezone
apbct_site_landing_ts
wfwaf-authcookie-e2926712790f498b280f921089a4101f
apbct_timestamp
apbct_prev_referer
apbct_page_hits
apbct_cookies_test
googlesitekit::total-notifications
googlesitekit_modules::search-console::searchanalytics::14bf456def2282c15006e28a71ed9b45
googlesitekit_modules::analytics::report::b9d29b5a688b67a72c16f5cd56b71aae
googlesitekit_modules::analytics::report::0061ac758c5eb59fefb6136081c2236c
Delen

Deze data wordt niet gedeeld met derde partijen.

8. Uw rechten met betrekking tot persoonsgegevens

U heeft de volgende rechten met betrekking tot uw persoonsgegevens:

  • U hebt het recht om te weten waarom uw persoonsgegevens nodig zijn, wat ermee gebeurt en hoe lang deze worden bewaard.
  • Recht op inzage: u kunt een verzoek indienen om inzage in de gegevens die we van u verwerken.
  • Recht op rectificatie en aanvulling: u hebt het recht om uw persoonlijke gegevens aan te vullen, te corrigeren, te verwijderen of te blokkeren wanneer u maar wilt.
  • Als u ons toestemming geeft om uw gegevens te verwerken, heeft u het recht om die toestemming in te trekken en uw persoonlijke gegevens te laten verwijderen.
  • Recht op dataportabiliteit: u hebt het recht om al uw persoonlijke gegevens op te vragen bij de Verwerkingsverantwoordelijke en deze in zijn geheel over te dragen aan een andere Verwerkingsverantwoordelijke.
  • Recht op bezwaar: u kunt bezwaar maken tegen de verwerking van uw gegevens. Wij komen hieraan tegemoet, tenzij er gegronde redenen voor verwerking zijn.

Neem contact met ons op als u deze rechten wilt uitoefenen. Raadpleeg de contactgegevens onderaan deze cookieverklaring. Als u een klacht heeft over hoe wij omgaan met uw gegevens, dan horen wij graag van u, maar u heeft ook het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthoudende autoriteit (de Autoriteit Persoonsgegevens).

9. In- en uitschakelen en verwijdering van cookies

Via uw internetbrowser kunt u cookies automatisch of handmatig verwijderen. U kunt ook aangeven dat bepaalde cookies niet geplaatst mogen worden. Een andere mogelijkheid is dat u uw internetbrowser zodanig instelt dat u een bericht ontvangt als er een cookie wordt geplaatst. Meer informatie over deze mogelijkheden kunt u vinden in de instructies van de Help-functie van uw browser.

Let op: onze website werkt mogelijk niet optimaal als alle cookies zijn uitgeschakeld. Als u wel de cookies in uw browser verwijdert, worden ze na uw toestemming opnieuw geplaatst bij een nieuw bezoek aan onze websites.

10. Contact details

Voor vragen en/of opmerkingen over ons cookiebeleid en deze verklaring kunt u contact met ons opnemen via:

Daan Sitters
Ondernemersweg 6
4691SL Tholen
Nederland
Website: https://budgetwebworx.nl
Email: info@sitters.nl
Telefoonnummer: +31612886965

 Huidige status: GeaccepteerdHuidige status: Geweigerd

Dit cookiebeleid is gesynchroniseerd met cookiedatabase.org op 03/01/2020